Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romania Schimba Ceva lanseaza un APEL catre actuala guvernare!

Facebook
groapa de gunoi

Asociatia Romania Schimba Ceva a lansat un apel catre actuala guvernare:

Solicitam Guvernului Orban sa priveasca cu atentie la ilegalitatile comise de ECO SUD

Groapa de gunoi de la Vidra continua sa functioneze ILEGAL si sa polueze nestingherita sub nasul autoritatilor inca din anul 2018!

Grave scurgeri de deseuri toxice si levigat au fost descoperite la groapa Vidra inca de anul trecut!

Imagini video cu utilajele de la ECO SUD care îngroapă zeci de mii de metri cubi de ape toxice direct în pământ le aveți atașate în video.

In zona Vidra - judetul Ilfov, se afla cel mai mare bazin legumicol din zona de sud a Bucurestiului care foloseste ape din subteran. Pentru a ascunde grava poluare, ECO SUD a construit peste aceasta zona de acumulare a levigatului o noua celula care in prezent are grave deficiente de constuctie. Vezi imaginile din video!

Avertizăm autoritățile statului și organele de cercetare penală că această celulă construită de ECO SUD se află pe terenul privat al celor de la ECO SUD, fapt ce contravine grav prevederilor legale!!!

Toate apele ingropate in trecut intentionat in pamant au inceput sa iasa la suprafata din cauza amestecarii cu panza freatica si aceasta se petrece sub celula noua construita si formeaza zone in care constructia a fost afectata. Dupa cum vedeti, acolo s-au format umflaturi in stratul de protectie. In plus, alte scurgeri de levigat din zona zona activa a depozitului sunt vizibile. Intreaga rezerva de alimentare cu apa potabila a Bucurestiului este afectata de aceste scurgeri grave de ape toxice iar sanatate locuitorilor Capitalei si a celor din imprejurimi este grav pusa in pericol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.