Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România se implică direct în reconstrucția Ucrainei: anunț important făcut de Nicolae Ciucă

ciuca zelenski

Premierul României, Nicolae Ciucă, a efectuat o vizită de lucru în Ucraina, unde a avut mai multe întâlniri cu oficiali de top ucraineni, printre care premierul Denîs Şmîhal sau președintele Volodimir Zelenski. Șeful Guvernului susține că țara noastră se va implica în mod direct în reconstrucția Ucrainei, după ce războiul se va termina.

„Premierul Şmîhal, cât și și președintele Zelenski și-au exprimat disponibilitatea și, în momentul în care va exista o proiecție de plan, vom dezvolta în mod bilateral modalitățile în care România va participa la procesul de reconstrucție.

Este, de asemenea, important de subliniat - am oferit disponibilitatea ca parte din companiile ucrainene care nu își mai pot desfășura activitatea pe teritoriul Ucrainei să se poată reloca temporar pe teritoriul României. A fost o propunere foarte bine primită”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Deja se fac planuri importante pentru reconstrucția Ucrainei, mai ales că multe clădiri importante - spitale, școli, instituții - au fost făcute una cu pământul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.