Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'România trebuie să fie mult mai dură cu Austria'. Adrian Zuckerman îi felicită pe Ciolacu și Predoiu pentru acordul politic privitor la Schengen

Inquam Photos / Octav Ganea
Adrian Zuckerman

Adrian Zuckerman, fost ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, a vorbit la Dc News despre situația României în Schengen.

"Eu nu cred că austriecii fac asta împotriva României, ci au fost puși de ruși să destabilizeze Europa. Trebuie să-l felicit pe premierul Ciolacu, am auzit că a ieșit o mică rezoluție acceptată de România pentru zborurile aeriene și porturi, care e un început. România trebuie să fie mult mai dură cu Austria.

Uniunea Europeană trebuie să aibă și ea o reacție aici, Ungaria se duce și ea în aceeași direcție, Orban a devenit un mic oligarh", a declarat Adrian Zuckerman.

"Un rol foarte important îl are domnul ministru Predoiu cu care ați lucrat și care a ajuns la acest compromis cu Gerhard Karner", a adăugat Bogdan Chirieac.

"Îl felicit pe el, este un început. România trebuie să fie mult mai dură, mult mai fermă, România și cu guvernul României trebuie să facă ce e în interesul românilor. Dacă fac în felul acesta, românii nu vor mai pleca, și unii chiar o să vină înapoi", a spus Adrian Zuckerman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.