Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România U21 a învins clar Irlanda de Nord U21, scor 3-0, în preliminariile EURO 2021

romania tineret

Echipa națională sub 21 de ani a României a învins reprezentativa similară a Irlandei de Nord, luni seara, scor 3-0, pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Irlanda de Nord a evoluat în inferioritate numerică din minutul 38. Dennis Man a fost lansat bine în adâncime, dar s-a ciocnit cu portarul Conor Hazard, în apropierea careului mare. Cei doi au petrecut aproximativ trei minute pe gazon, primind îngrijiri medicale.

În minutul 48, Tudor Băluţă a punctat pentru 1-0, după o fază confuză petrecută în careul Irlandei de Nord. Adrian Petre a încercat de două ori să şuteze spre poartă, însă a trimis în blocaj, iar mingea a ajuns la jucătorul lui Brighton & Hove Albion, care a trimis în plasă, după ce mingea a lovit bara iniţial.

În minutul 59, Valentin Mihăilă a primit în interiorul careului de la Dennis Man, Oaidă a lăsat mingea să treacă, iar jucătorul Universităţii Craiova a şutat în forţă, reuşind să ducă scorul la 2-0.

Scorul final a fost stabilit în minutul 67, când Andrei Ciobanu a punctat pentru 3-0. Jucătorul de la FC Viitorul a primit în careu de la Adrian Petre şi a şutat la colţul lung, învingându-l pe portarul Irlandei de Nord.

Citește și: Informații incredibile! De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu

Pentru România U21 a fost a doua victorie consecutivă în preliminarii cu 3-0, după cea obținută la Ploiești, joi, contra Ucrainei.

După trei meciuri disputate în grupa 8 de calificare la Campionatul European din 2021, România U21 ocupă locul al treilea, cu șase puncte. Pe primul loc se află Danemarca, câștigătoare a celor trei meciuri disputate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.