Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România U21 a majorat scorul cu Irlanda de Nord U21, 3-0, în minutul 67: A înscris și Andrei Ciobanu

romania tineret bucurie

România U21 o conduce pe reprezentativa similară a Irlandei de Nord, scor 3-0, în meciul care se dispută pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021. Andrei Ciobanu a asigurat un avantaj important tricolorilor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Informații incredibile! De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu

În minutul 67, Andrei Ciobanu a punctat pentru 3-0. Jucătorul de la FC Viitorul a primit în careu de la Adrian Petre și a șutat la colțul lung, învingându-l pe portarul Irlandei de Nord.

În minutul 59, Valentin Mihăilă a primit în interiorul careului de la Dennis Man, Oaidă a lăsat mingea să treacă, iar jucătorul Universităţii Craiova a şutat în forţă, reuşind să ducă scorul la 2-0.

În minutul 48, Tudor Băluţă a punctat pentru 1-0, după o fază confuză petrecută în careul Irlandei de Nord. Adrian Petre a încercat de două ori să şuteze spre poartă, însă a trimis în blocaj, iar mingea a ajuns la jucătorul lui Brighton & Hove Albion, care a trimis în plasă, după ce mingea a lovit bara iniţial.

Din minutul 38, oaspeţii evoluează în inferioritate numerică. Dennis Man a fost lansat bine în adâncime, dar s-a ciocnit cu portarul Conor Hazard, în apropierea careului mare. Cei doi au petrecut aproximativ trei minute pe gazon, primind îngrijiri medicale. În cele din urmă, după apariţia vizibilă a sângelui pe faţa românului, portarul Irlandei de Nord a fost eliminat direct de arbitru.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Selecţionerul oaspeţilor a fost nevoit să îl scoată pe mijlocaşul Ethan Galbraith, în locul său intrând portarul de rezervă, Liam Hughes.

La ora transmiterii acestei ştiri, România U21 evoluează împotriva Irlandei de Nord U21, pe stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.