Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va acorda consultanță în privința modernizării sistemului energetic al Ecuadorului

CCIR
Mihai Daraban Ecuador

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a avut, în ziua de 5 martie a.c., o serie de întâlniri de lucru cu reprezentanți ai autorităților centrale ai Republicii Ecuador, în persoana vicepreședintelui Adunării Naționale (Parlamentul Republicii Ecuador n.n.), Eckenner Reader Recalde Alava, și al ministrului adjunct al comerțului exterior din cadrul Ministerului Producției, Comerțului Exterior, Investițiilor și Pescuitului, Homero Larrea.

Cele două întâlniri de lucru au fost organizate ca urmare a interesului manifestat de către oficialii ecuadorieni în ceea ce privește implicarea mediilor de afaceri din cele două state în proiecte comune, potrivit discuțiilor avute, cu o zi înainte, la Forumul de Afaceri România-Ecuador.

„Din discuțiile purtate cu reprezentanții autorităților centrale ecuadoriene s-au conturat oportunități concrete privind implicarea CCIR, precum și a comunității de afaceri din România, în acordarea de consultanță pentru dezvoltarea a două domenii economice strategice pentru Ecuador, și anume: sistemul energetic și industria transporturilor. În ceea ce privește modernizarea sistemului energetic ecuadorian, am stabilit un program de continuare a dialogului pe această temă, precum și etapele tehnice ulterioare.

Avem specialiști foarte buni în acest domeniu, o parte dintre ei făcând parte din delegația României care a organizat Forumul de Afaceri România-Ecuador de ieri, 4 Martie, și sunt convins că vor găsi soluțiile optime pentru ca sincopele din sistemul energetic ecuadorian să nu mai apară. Sunt pași importanți pe care CCIR, împreună cu reprezentanții mediului de afaceri, îi face pentru internaționalizarea business-ului românesc și pentru recucerirea piețelor din America Latină”, a declarat președintele CCIR, Mihai Daraban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.