Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va construi centre de arși la Târgu Mureș și București

Romania TV
spital arsi

Ministrul Sănătăţii anunţă că a fost ratificat acordul de împrumut cu BIRD, de 150 de milioane de euro. Banii vor fi folosiţi, între altele, pentru construirea şi dotarea de centre de arşi la Târgu Mureş şi Bucureşti.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat că a fost ratificat acordul de împrumut cu BIRD în valoare de 150 de milioane de euro. Banii vor fi folosiţi, între altele, pentru construirea şi dotarea de centre de arşi, la Târgu Mureş şi Bucureşti.

Ioana Mihăilă a anunţat că în şedinţa de Guvern de miercuri a fost adoptată hotărârea de Guvern care ratifică acordul de împrumut cu Banca Internaţionala pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, acord negociat de Ministerul Finanţelor cu suportul Ministerului Sănătăţii, care prevede un împrumut de 150 de milioane de euro.

Mihăilă a explicat că împrumutul "va fi utilizat în principal pentru construirea şi parţial pentru dotarea centrelor de arşi de la Târgu Mureş şi de la Bucureşti - vorbim de Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru dotarea unor laboratoare care desfăşoară activităţi de screeening pentru cancerul cervical, precum şi pentru achiziţionarea şi operaţionalizarea unui sistem de telemedicină".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.