Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va fi naționalistă sau nu va mai fi deloc

Naționalismul este singura soluție a României și singura soluție, implicit, pentru București, la fel cum pentru o familie amenințată cu disoluția singura șansă o constituie solidarizarea tuturor membrilor săi într-un singur scop: salvarea propriului cămin.

Națiunea română se află într-un moment de răscruce în care se trage de ea în toate părțile. La domnia Bruxelles-ului se adaugă noi stăpâni, că doar nimeni nu păzește suveranitatea țării, și așa am ajuns să fim nu numai la cheremul comisarilor, ci și la cheremul lui Erdogan care poftește moschee pe pământ românesc ca să-l depășească pe Soliman Magnificul care nu a reușit islamizarea Țărilor Române.

Numai cine nu vrea nu își face mendrele pe seama României, orice multinațională vine și ne taie pădurile sau își exportă profiturile din alte operațiuni fără niciun deranj. Și tocmai de aceea naționalismul este singura soluție pentru România.

Economia autohtonă mai acoperă 9 la sută din capital, restul este străin și uite ce bine ne merge! Legile sunt, mai nou, diktatele de la Berlin via Bruxelles, iar nivelul de trai duduie, cu prețuri ca în Occident și cu salarii care nici de nivelul ajutorului social nu sunt. Tot ce mai e bun în țară se vinde, se privatizează, premierul nu recunoaște, dar România este sub asaltul asasinilor economici care lasă în urmă ruină și șomaj.

Fără naționalism, România va dispărea și va fi înlocuită de o amintire palidă și tristă a ceea ce ar fi putut fi. Nici măcar istoria nu ne mai este îngăduită, pentru că urmele acestui popor trebuie șterse nu numai din viitorul pe care nu-l mai are, ci și din trecutul pe care l-a avut, dar a fost băgat la index.

Concluzia este extrem de serioasă: România va fi naționalistă sau nu va mai fi deloc...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.