Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va găzdui, pe 3 şi 4 aprilie, la Palatul Parlamentului, cea de-a III-a ediţie a Solar Energy Bucharest Summit

solarenergy-expo.ro
Solar Energy Bucharest Summit

România va găzdui, pe 3 şi 4 aprilie, la Palatul Parlamentului, cea de-a III-a ediţie a Solar Energy Bucharest Summit

Peste o mie de reprezentanţi ai companiilor din 20 de ţări şi aproximativ 50 de expozanţi vor fi prezenţi, în perioada 3-4 aprilie, la cea de-a III-a ediţie a Solar Energy Bucharest Summit, eveniment organizat la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Expo-conferinţa oferă oportunitatea participanţilor de a explora o gamă diversă de produse şi servicii solare prezentate în zona de expoziţie: de la progrese în sistemele fotovoltaice până la descoperiri în eficienţa panourilor solare.

Solar Energy Bucharest Summit este singurul evenimentul internaţional organizat în România din domeniul energiei solare din 2024, unde sunt aşteptaţi să fie prezenţi: reprezentanţi guvernamentali şi autorităţi locale implicate în elaborarea politicilor energetice; distribuitori şi importatori locali; companii din sectorul energetic, furnizori de tehnologii solare şi investitori în capacităţi de producţie ERES; mari consumatori de energie; investitori nespecializaţi în producţia de energie din panouri solare: retaileri, proprietari de fabrici şi fermieri; proprietari de terenuri şi ansambluri imobiliare; instalatori de sisteme folovoltaice.

"În 2024, creşterea accelerată a investiţiilor în energie regenerabilă va continua prin punerea în funcţiune de noi capacităţi. România face parte din ţările eligibile beneficiare ale Fondului de Modernizare. Finanţările prin acest program sunt în valoare de aproximativ 14 miliarde de euro pentru proiectele din domeniu. Comisia Europeană a aprobat pentru România, la capitolul REPowerEU, 1,2 miliarde euro pentru dezvoltarea prosumatorilor începând cu anul 2024", subliniază organizatorii evenimentului de profil.

Summitul de specialitate se va desfăşura în cadrul Palatului Parlamentului, în perioada 3-4 aprilie, şi este organizat de Creative Communication, cu sprijinul cu Organizaţiei Patronale a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România (PATRES) şi Middle East Solar Investors Association (MESIA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.