Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romanian Business Council in UAE de plânge trecerea în neființă a Alteței Sale Sheikh Saeed bin Zayed Al Nahyan

Al-Jazeera
Sheikh Saeed bin Zayed Al Nahyan

Cu profundă tristețe și regret, noi, membrii Romanian Business Council in UAE - UAEROBC.com, reprezentați de Președintele nostru de Onoare, Alteța Sa Sheikh Hamdan bin Khalifa bin Hamdan Al Nahyan, și Președintele Consiliului, Domnul Marius Marinoff, am aflat despre trecerea în neființă a Alteței Sale Sheikh Saeed bin Zayed Al Nahyan.

În aceste momente de îndurerare, transmitem cele mai sincere condoleanțe Președintelui Emiratelor Arabe Unite, Alteței Sale Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan. Gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată și întregul popor emirian, cu care ne simțim strâns legați prin relațiile de prietenie și colaborare construite de-a lungul timpului. Le suntem alături și îi asigurăm de întreaga noastră solidaritate și compasiune.

Având în vedere aceste zile de doliu, am hotărât să suspendăm toate activitățile noastre și îndemnăm membrii noștri să respecte aceste trei zile de reculegere și meditație.

În semn de respect, am decis să amânăm comunicatul nostru de presă, care era inițial programat pentru data de 29 iulie 2023, privind evenimentul nostru de lansare oficială și raportul de activitate pentru 2022/2023. Noul termen pentru acesta va fi data de 9 august 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.