Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au escrocheria în sânge: Care sunt ultimele păcăleli pe bază de coronavirus

Twitter
coronavirus

Prefectura judeţului Caraş-Severin atrage atenţia că în judeţ au apărut persoane care intră în locuinţele oamenilor dându-se drept medici care vin să recolteze probe pentru testarea infecţiei cu coronavirus sau spun că sunt angajaţi ai firmelor de dezinsecţie sau deratizare, cu scopul de a păcăli oamenii şi de a-i jefui.

Citește și: Odată cu Victor Costache, și spitalele private fac un pas în spate, în plină pandemie: Persoanlul non-critic, băgat în șomaj tehnic

"Stimaţi cetăţeni, aducem în atenţia dumneavoastră faptul că în aceste momente tulburi, elemente criminale, care dau dovadă de o lipsă totală de umanitate, încearcă să profite de temerea cetăţenilor şi de naivitatea lor pentru a săvârşi infracţiuni. Au fost semnalate cazuri în care delicvenţii s-au prezentat drept cadre medicale venite să facă recoltări de probe de sânge în vederea testării pentru COVID-19. De asemenea, alţi indivizi s-au deghizat în angajaţi ai firmelor de dezinfecţie şi deratizare încercând ba să păcălească oamenii să plătească pentru o dezinfecţie fictivă, ba să intre in casele cetăţenilor pentru a-i jefui”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al Prefecturii Caraş-Severin.
Reprezentanţii Prefecturii atrag atenţia că nu se fac teste pentru COVID-19 sau consultaţii la domiciliu, nu se fac operaţiuni de dezinfecţie (în  afară de cazul în care Primăria organizează o astfel de operaţiune împreună cu DSP, operaţiune care este anunţată în prealabil).
"Aceşti escroci vizează în principal persoane mai în vârstă sau care locuiesc singure, dar şi celălalte categorii de cetăţeni pot cădea victimă acestor indivizi. Avertizăm cetăţenii să fie vigilenţi, să nu deschidă uşa niciunei persoane necunoscute, indiferent de motivele invocate de aceştia şi să alerteze de urgenţă autorităţile pentru identificarea şi prinderea acestor indivizi fără scrupule”, mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.