Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au talent a fost urmărită vineri de mai mult de 2,6 milioane de telespectatori

romanii au talent

Emisiunea „Românii au talent” a fost urmărită, vineri seară, la Pro TV, de mai mult de 2,6 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Show-ul a condus din nou topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 - 23:04.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, ediţia de vineri a înregistrat 10,9 puncte de rating şi 31,9% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 7,3 puncte de rating şi 21,5% share.

În acelaşi interval, pe targetul comercial naţional, Pro TV a înregistrat 15,4 puncte de rating şi 36,3% share, pe segmentul de public 21 - 54 naţional, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce postul de pe poziţia a doua a înregistrat 9,1 puncte de rating şi 21,3% share.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Peste 2,6 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:38, au fost înregistraţi 3,3 milioane.

Alexandra Dinu, membru al juriului, a apăsat butonul auriu după momentul susţinut de Ruslana Krutas, care ajunge astfel direct în semifinală.

Patru de „Da” şi calificarea în următoarea etapă au fost obţinuţi de: Brigada Bum, Emanuel Stanca,  Luana Cayres, Valeriu Nechitean, Cosmin Adrian şi Louise Chapovaloff, Timea Csaszar, Karina Csaszar, Pro Dance, George Căbăl, Cristina Buciucci şi Raisa Gogu.

Următoarea ediţie, a zecea a sezonului, va fi difuzată luni, de la ora 20:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.