Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au talent revine - Preselecţiile pentru sezonul 11 încep în 8 septembrie

romanii au talent

Preselecţiile pentru emisiunea "Românii au talent" încep în 8 septembrie, caravana ajungând la Constanţa, Hotel Oxford, anunţă Pro TV, potrivit news.ro.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

Pe 10 septembrie, caravana va ajunge la Galaţi, la Hotel Ibis Styles Dunărea, iar săptămâna se va încheia pe 12 septembrie la Iaşi, la Hotel Unirea.

Citește și: Una dintre judecătoarele de care a vrut să scape Dragnea l-a condamnat pe fostul senator Olosz Ghergely - Motivele avocaților pentru eliberarea fostului lider

Următoarea săptămână, echipa va merge la Craiova, pe 16 septembrie, la hotel Europeca şi la Timişoara, pe 18 septembrie, la Hotel Boavista. Caravana îşi va încheia căutările la Cluj Napoca, pe 20 septembrie, la Grand Hotel Napoca şi pe 22 septembrie, la Braşov.

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

Echipa căutătorilor de talente va asigura toate condiţiile de siguranţă pentru această perioadă: de la distanţa socială atât în sălile de casting, cât şi în zonele de aşteptare, la asigurarea măştilor şi a soluţiilor de dezinfectare.

Pentru toţi cei nerăbdători să ajungă în etapa preselecţiilor, pot să completeze formularul de înscriere pe site, la adresa: https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-11.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.