Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii care călătoresc pentru afaceri în UK, trebuie să știe noile reguli de călătorie

business
Cetatenii romani dar si ceilalti cetateni ai UE care calatoresc in UK, pot sa aiba nevoie de o viza. În cadrul sistemului de imigrare bazat pe puncte al Regatului Unit, cetatenii UE pot continua să viziteze Regatul Unit timp de până la șase luni fără a solicita o viză.
Printre activitatile la care cetatenii UE pot participa fara viza, regasim: întâlniri, conferințe, seminarii și interviuri. Totodata orice sustinere publica de conferinte sau seminarii nu trebuie sa aduca profit organizatorului. Cetatenii UE mai pot participa fara viza la negocierea si semnarea de tranzactii comerciale, participarea la targuri comerciale, dar doar pentru activitati promotionale, vizite sau inspectii, colectarea de informatii pentru viitoare angajare, precum si intalniri de afaceri.
Cetatenilor UE nu le este permis sa faca munca platita sau neplatita la o companie britanica sau ca lucrator independent, sa efectueze un stagiu de practica sau sa vanda direct produse, fara a avea viza.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.