Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii consumă ceai de peste 100 de milioane de lei pe an

ceai

La nivel global, ceaiul este pe locul doi în ceea ce privește băuturile consumate, după apă, conform WSJ. Românii consumă ceai de peste 100 de milioane de lei pe an, potrivit Ziarului Financiar, citat de Mediafax.

A doua cea mai consumată băutură este la nivel mondial ceaiul. În întraga lume, sunt băute 4 miliarde de căni de ceai pe zi, conform WSJ.

Munca de acasă a ajutat transformarea ceaiului într-un tabiet. Românii beau ceai de peste 100 de milioane de lei pe an, conform Ziarului Financiar.

Teodora este fitoterapeut şi cunoaşte bine lumea plantelor. Ea le recomandă celor sănătoși să nu facă abuz de ceaiuri. Ea atrage atenția că ceaiul poate duce la deshidratare.

„Recomandarea noastră în uz terapeutic: nu mai mult de 2 ceaiuri pe zi. La al treilea ceai, deja începi să adaugi o cană cu apă lângă cana cu ceai”, explică Teodora Necula.

Pentru Dan, ceaiul devenise o rutină acum câteva luni. El este kinetoterapeut şi are cabinetul deschis în Bucureşti chiar lângă cel al Teodorei.

„Cel mai des în viaţa mea am băut ceai în aprilie şi mai 2020. Lucram 4 ore pe zi, până la ora 12-13, după care veneam acasă, mâncam ceva, îmi făceam prima cană de ceai. Beam muşeţel, sunătoare, mentă, îmi mai puneam şi ghimbir şi adăugam şi miere”, povesteşte Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.