Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii își regândesc opțiunile de trai din cauza pandemiei: care au fost cele mai cumpărate produse în ultimul an

gratar

În ultimul an, categoriile de produse pentru casă și grădină au înregistrat printre cele mai mari creșteri în comerțul online și trendul se va menține, pe măsură ce o minoritate în creștere face pasul spre viața la curte sau în spații de locuit mai mari.

Pandemia de COVID-19 a schimbat fundamental modul în percepem viața la oraș, arată o analiză a evoMAG. Românii își regândesc opțiunile de trai, din cauza restricțiilor și reevaluează importanța caselor la curte, cu spații verzi, dar și cu zone dedicate de birou pentru lucrul remote și școala online.

În ultimul an, categoriile de produse pentru casă și grădină au înregistrat printre cele mai mari creșteri în comerțul online și trendul se va menține, pentru că cei care fac pasul spre viața la curte sau în spații de locuit mai mari sunt tot mai mulți.

Potrivit analizei citate, față de 2020, în prezent, categoria Casă, Decorațiuni și Bricolaj a înregistrat o creștere de până la 100%.

„Cele mai cumpărate produse au fost grătarele de grădină, topul fiind completat, în ordine, de uneltele de grădinărit, de compresoare și pompe, de sistemele de încălzire pentru terase, de unelte și scule generale și de aparate de sudură și invertoare profesionale”, potrivit evoMAG.

Odată cu încălzirea vremii, interesul clienților se va îndrepta înspre produse care să le ofere confort și să înfrumusețeze spațiile verzi amenajate la curte sau pe terasele apartamentelor la bloc. Astfel, urmărind căutările clienților, evoMAG se așteaptă ca cele mai vândute produse în următoarele luni să fie scaunele (de exterior, dar și de birou), șezlonguri, canapele și fotolii de grădină, umbrele, pavilioane, balansoare și hamace, coșuri de picnic etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.