Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii nu respectă masurile de izolare - Autoritățile din Gorj au aplicat amenzi de 230.000 de lei

facebook.com
izolare coronavirus

Un număr de 213 sancţiuni în valoare de aproximativ 230.000 lei au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de către poliţiştii gorjeni pentru nerespectarea articolului 1 din Ordonanţa Militară nr. 3 referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia persoanelor potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj, totodată, jandarmii au verificat respectarea interdicţiei de a părăsi locaţia de izolare, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, la un număr de peste 300 de persoane.

"Au fost sancţionate contravenţional 19 persoane din Târgu Jiu, Motru, Târgu Cărbuneşti, Rovinari şi Bumbeşti Jiu, întrucât nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19. Valoarea totală a amenzilor aplicate de jandarmi se ridică la suma de 12.450 de lei. Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean 'Tudor Vladimirescu' au executat misiuni de menţinere a ordinii publice în zona a 9 centre de carantină, precum şi însoţirea a 5 transporturi de persoane spre centrele de carantină sau în tranzit pe raza judeţului Gorj. Forţele de ordine desfăşoară în continuare misiuni specifice, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului", se arată în comunicatul DSP Gorj.

În prezent, la nivelul judeţului sunt carantinate 245 de persoane şi alte 3.275 sunt în autoizolare la domiciliu, numărul fiind în scădere comparativ cu zilele anterioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.