Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii RESPING jocul FĂRĂ PRECEDENT făcut de TRAIAN BĂSESCU. Publicarea înregistrărilor pe tema CAS – O GREŞEALĂ MAJORĂ!

Sondaj Gandul 2 (1)

Sondaj Gandul 2 (1)

info consideră că Traian Băsescu nu a procedat corect când a ales să facă publică înregistrarea discuţiilor cu premierul Victor Ponta, de la Palatul Cotroceni, referitoare la reducerea CAS.

Peste 26.000 dintre românii care au participat la sondajul online consideră că Băsescu a greşit, punctând că preşedintele nu a procedat corect prin publicarea înregistrărilor. Pe de altă parte, 40% dintre participanţi consideră că Băsescu a procedat corect.

Sondaj Gandul

Dat fiind că, până la acel moment, înregistrările de acest gen erau realizate pentru arhivă, şi nu pentru promovarea lor în spaţiul public, gestul fără precedent al preşedintelui Traian Băsescu a sfârşit prin a fi dezaprobat de majoritatea românilor care au urmărit subiectul.

Ulterior acestui moment, Traian Băsescu a ameninţat cu publicarea tuturor înregistrărilor discuţiilor purtate cu Victor Ponta. Premierul României nu s-a arătat deloc deranjat de ameninţările preşedintelui, lansând, la rândul său, o provocare lui Traian Băsescu.

„Eu cred că ar trebui să dea toate înregistrările de la toate consultările și cu guvernul pe care îl conduc, și cu guvernul Ungureanu, și cu guvernul Boc. Eu aș vrea sincer, pe partea de istorie a acestei națiuni, să văd filmarea discuțiilor Președintelui Băsescu cu premierul Boc când au tăiat pensiile și salariile”, a precizat premierul Victor Ponta pentru un post de televiziune.

Ponta a adăugat că singura diferenţă dintre Traian Băsescu şi Izaura Anghel (n.r. fiica lui Bercea Mondial) este că preşedintele României „și-a pus camerele să înregistreze în spate și nu la cravata”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.