Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii scot capul în fotbalul mare - După Drăgușin la Tottenham, Horațiu Moldovan pleacă la Atletico Madrid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia
Horatiu Moldovan

Portarul rapidist Horaţiu Moldovan, foarte aproape de semnarea unui contract cu Atletico Madrid, a declarat, vineri seară, după meciul cu FCU Craiova, scor 4-3, că gruparea spaniolă reprezintă pentru el şansa vieţii.

„Sunt jucător profesionist, era foarte frumos să-mi iau rămas bun de la coechipieri din teren”, a spus Moldovan, care a apărat poarta Rapidului la meciul cu craiovenii. “La început n-am prea crezut, când am văut că avansează lucrurile n-am putut decât să mă bucur şi să spun că e şansa vieţii mele. Credeţi că Atletico Madrid este de refuzat vreodată în carieră? Voi merge să văd ce se poate, voi munci mult. Fotbalul este imprevizibil. Acum patru ani nu aveam echipă şi acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico. Este ceva SF. Colegii m-au felicitat şi speră să am o carieră de succes”, a adăugat fotbalistul la Digi Sport, potrivit news.ro.

Agentul de jucători Arcadie Zaporojanu a declarat, pentru AntenaSport, că Horaţiu Moldovan s-a înţeles cu Atletico Madrid. „Da, este adevărat! Aşteptăm astăzi notificarea la Rapid din partea lor. Da, vor plăti clauza! Sunt două variante de contract, una cu 4 ani şi jumătate şi una cu 5 ani şi jumătate. Moldovan s-a înţeles cu Atletico. El acum trebuie să se întâlnească cu Cristiano Bergodi şi să discute. E la latitudinea lor. Luni sau marţi va pleca”,

Reacția lui Bergodi

Tehnicianul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri seară, că se bucură pentru Horaţiu Moldovan, care este aproape de semnarea unui contract cu Atletico Madrid.

„E un portar foarte, foarte bun. A luat trei goluri, dar nu e vina lui. Am vorbit cu el, era convins că putea juca, a vrut să iasă bine din această situaţie, cu suporterii, cu toată lumea. Ieri m-a sunat de la Atletico Madrid, directorul sportiv, şi m-a întrebat de Horaţiu Mi-a zis că îi place ca portar. Vedem, cine ştie ce se întâmplă. Dar mă bucur pentru el”, a spus Bergodi la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.