Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii se amuză pe seama lui Bernie Sanders. Au lansat şi o aplicaţie online

Bernie Sanders

Senatorul Bernie Sanders, participant în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidențiale, a criticat miercuri viteza redusă la Internet de care beneficiază americanii făcând o comparație între America și România. Dacă unii români s-ai arătat jigniţi, considerând că Sanders vede România ca pe o ţară din lumea a treia, alţii au declanşat o campanie amuzantă online.

Vineri dimineaţa a fost lansată o aplicaţie online, berniespeedtest.com, prin care se poate verifica viteza conexiunii la internet. Rezultatele sunt comparate cu viteza medie a conexiunilor din Bucureşti şi prezentate alături de un mesaj cu poza lui Bernie Sanders.

Anterior, în cursul zilei de joi, inclusiv agenţia americană Associated Press a realizat un articol despre reacţia internauţilor români la declaraţia lui Sanders. "Faceţi viteza de internet a americanilor din nou măreaţă: Invadaţi america!", a fost una dintre cele mai gustate glume.

Un alt internaut îi propunerea lui Sander ca SUA să elimine vizele, pentru ca inginerii români să poată ajuta la creşterea vitezei de internet a americanilor. Avenţia de voiaj paravion.ro i-a oferit lui Sanders bilete de avion gratuite pentru a experimenta viteza internetului din România.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.