Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii se fac că nu înțeleg INTERDICȚIILE - Cumetrie OPRITĂ și zeci de petrecăreți AMENDAȚI de polițiști din Suceava

Mediafax
amenda amenzi politist

Polițiștii din Suceava au întrerupt două petreceri organizate în sala unei societăți comerciale și într-o pensiune. Organizatorii au fost amendați, iar participanții au fost legitimați înainte de a fi trimiși acasă. Razii au fost făcute și în alte zone ale județului, anunță MEDIAFAX

Unul dintre incidente a avut loc în comuna Putna. O patrula din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, a identificat în satul Gura Putnei un eveniment organizat în sala unei societăți comerciale.

Toți cei 30 de participanți la cumetrie au fost sancționați contravențional, iar organizatorul a fost amendat cu 2.500 de lei. Evenimentul a fost întrerupt, iar agenții de poliție au rămas la fața locului până când toată lumea a plecat.

Gândurile lui Gabriel Oprea înainte de alegerile parlamentare - Vrea la Comisia de Apărare din Parlament pentru susținerea polițiștilor și militarilor

O altă petrecere a fost întreruptă de polițiștii suceveni în satul Poiana Negri, din comuna Dorna Candrenilor. Într-o pensiune se aflau 20 de persoane, din care 14 adulți și șase copii, care participau la un eveniment privat.

Potrivit IPJ Suceava, în weekend au fost verificate 273 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate și obiective cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în timpul epidemiei de Covid 19.

De asemenea, au fost controlate 2.055 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse și peste 70 de mijloace de transport. Polițiștii au aplicat 303 sancțiuni contravenționale în valoare de 24.681 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.