Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii stau la coadă pentru a vota în Londra! Ambasada le recomandă să voteze în alte părți

La secțiile de votare din Stratford și Barking, românii stau, duminică, la coadă pentru a vota în cel de-al doilea tur al prezidențialelor, Ambasada României în Marea Britanie recomandându-le, pe Facebook, să se îndrepte către alte zone, pentru a putea vota.

"#STRAFORD & #Barking. Cele 2 secții de votare din zona #Stratford și secția din zona #BARKING funcționează la capacitate maximă: 15 membri, 13 tablete, 13 ștampile (STRAFORD) și 14 membri, 12 tablete, 15 ștampile (Barking). Fiecare secție are buletine de vot suficiente - 12.000. La cele 3 secții menționate au voat în primele 5 ore peste 3.000 de alegători. Există riscul unor ușoare aglomerări. Pentru a evita riscul să așteptați 30-40 de minute pentru a vă exercita dreptul de vot, recomandăm celor care locuiesc în #DAGENHAM, #NEWHAM, #ILFORD, #ROMFORD, #BARKING, #STRATFORD, #ENFIELD să folosească una din celelalte 16 secții din Londra", scrie Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, pe Facebook.

Citește și: BEC anunţă prezenţa la ora 15.00: Diferenţa faţă de turul I se măreşte

Potrivit sursei citate, cele mai apropiate sunt cele două secții de votare de la ICR Londra 1 Belgrave Square și Knightsbridge, Londra.

"Sunt ușor accesibile cu mijloace de transport în comun (între 50 de minute și 1h20). În acest fel nu riscăm încărcarea secțiilor din zona #STRATFORD, foarte solicitate ieri", completează reprezentanții Ambasadei.

În Londra au fost înființate 19 secții de votare, dintre care 12 în zona de nord a orașului, o mare parte dintre ele înregistrând aproximativ 1.500 de alegători după două zile de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.