Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romanii vor beneficia de un Program Operational dedicat sanatatii

facebook.com
screening sanatate
In urma negocierilor purtate cu Comisia Europeana, Romania va putea transfera fonduri pentru finantarea noilor prioritati de investitii, astfel incat banii europeni sa fie realocati eficient, exact acolo unde este mai mare nevoie.
De asemenea, vor putea fi transferati bani de la un program operational la altul pentru a finanta masurile pentru combaterea efectelor negative ale raspandirii Coronavirusului. Exista, spre exemplu, posibilitatea transferarii de fonduri destinate initial cercetarii, catre mediul de afaceri, in scopul relansarii economice. Flexibilitatea alocarii de sume intre fonduri (Fondul European de Dezvoltare Regionala, Fondul Social European si Fondul de Coeziune) inseamna ca este permis transferul de fonduri pentru finantarea noilor prioritati de investitii, astfel incat banii europeni sa fie realocati eficient. Flexibilitatea alocarii de fonduri intre categoriile de regiuni inseamna sprijinirea tuturor localitatilor din Romania afectate de COVID-19.
Toate masurile propuse de Romania in negocierile purtate cu Comisia Europeana, pentru combaterea efectelor pandemiei de Coronavirus, au fost aprobate de catre aceasta, anunta Ministerul Fondurilor Europene. Iar de la anul, pentru prima oara, va exista un Program Operational dedicat exclusiv sanatatii, cu un buget de aproximativ 4,5 miliarde de euro.
--
Speranta Anghel

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.