Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul campion la metoda infracțională 'Accidentul' a primit o condamnare record

vremeanoua.ro
escrocherie metoda accidentul

Un bărbat din Piatra Neamţ a primit o pedeapsă record din partea magistraţilor ieşeni. Acesta este considerat campion la tras ţepe prin metoda ”Accidentul”, scrie Adevărul.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'

Infractorul şi-a schimbat numele de două ori până acum, pentru a i se pierde urmele, dar a primit, într-un final, o pedeapsă de 15 ani, 10 luni şi 7.212 zile de puşcărie, pentru tentativă de înşelăciune.  Pedeapsa stabilită de instanţă depăşea maximul admis în România, astfel, el rămânând să execute o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

Victime ale metodei ”Accidentul”, de cele mai multe ori sunt persoane în vârstă, care sunt sunate şi anunţate că o persoană dragă ar fi fost implicată într-un accident şi are nevoie de bani pentru tratament de urgenţă în spital sau poate chiar pentru a scăpa de un dosar penal. Astfel, persoanele sunate intră în panică şi sunt de acord să trimită cât mai repede suma de bani cerută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.