Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul care a stabilit un nou record mondial: A spart şapte farmacii în zece zile, toate în același municipiu

hoti spargere

Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv după ce a dat spargeri la şapte farmacii din oraş în zece zile, se arată într-o informare transmisă, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Galaţi au surprins, în flagrant, un bărbat care se afla în interiorul unei farmacii, de pe strada Brăilei, încercând să sustragă bunuri, şi care la vederea oamenilor legii a fugit, scrie agerpres.ro.

Citește și: Adrian Năstase îl desființează pe Klaus Iohannis: Revenirea la normalitate va avea loc, probabil, doar la finalul celui de-al doilea mandat al său

În scurt timp, poliţiştii l-au depistat în dreptul unui bloc de pe strada Vlad Ţepeş, în apropierea unei farmacii găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact.

În urma investigaţiilor efectuate a reieşit că în perioada 21 aprilie - 1 mai, bărbatul, de 36 ani, din Galaţi, ar fi săvârşit şapte infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a şapte farmacii de pe raza municipiului Galaţi, din trei reuşind să sustragă suma totală de 3.300 lei.

Citește și: Monica Anisie anunță noile decizii! Toți elevii și profesorii sunt vizați

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ulterior, instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.