Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul de lângă Trump prezent la mitingul din Polonia

laurentiu rebega

Partidul Forța Națională a participat prin europarlamentarul Laurențiu Rebega la un mare miting anti-imigrație și pentru apărarea valorilor europene care a avut loc la Varșovia pe 11 noiembrie și care a adunat 50.000 de participanți.

Mitingul i-a avut ca invitați pe reprezentanții partidelor naționaliste din toată Europa. Iată de ce Laurențiu Rebega și Partidul Forța Națională s-au regăsit alături de europarlamentarul Eduard Ferrand, șeful delegației Frontului Național în Parlamentul European, mâna dreaptă a lui Marine Le Pen, de naționaliștii italieni, dar și alături de alte partide similare, după cum o arată fotografia publicată pe pagina de twitter a europarlamentarului francez.

Scandal răsunător de corupţie: Președinta Coreii de Sud, AUDIATĂ de parchet

Laurențiu Rebega este în mijlocul tuturor manifestărilor Grupului Europa Națiunilor și Libertății care întrunește toate mișcările patriotice din Europa, el fiind printre puținii reprezentanți acceptați în campania electorală, dar și în sediul de campanie al lui Donald Trump chiar în noaptea alegerilor, lucru remarcat de presa din Franța și din SUA.

Așadar, prin europarlamentarul Laurențiu Rebega și Partidul Forța Națională, românii sunt acum parte din marea familie naționalistă europeană care se pregătește să câștige alegerile prezidențiale în Austria (pe 4 decembrie 2016) și în Franța (aprilie 2017).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.