Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romanul decedat in Cehia, adus acasã cu ajutorul oamenilor!

stiripesurse.ro
sicriu mort dric

Cornel Tascã muncea în Cehia în orasul Plzen de aproape un an de zile. Acesta a fost gãsit decedat pe 12 decembrie 2020, în apropierea unui magazin. Politia cehã a fãcut verificãri, iar trupul bârlãdeanului decedat a fost depus la morga spitalului din Plzen, asteptând sã fie repatriat. Familia nu dispunea de bani pentru repatriere, astfel cã au avut nevoie de ajutor financiar pentru a-l aduce în tarã. Au apelat la mai multe ziare, pentru a face cunoscutã cererea lor de ajutor, iar ziarul vremeanoua.ro a pus la dispozitie conturile, în Euro si în Ron în cazul în care se gãsea cineva sã ajute o mamã disperatã, care nu concepea ca fiul ei sã ajungã la groapa comunã în Cehia si nu în orasul natal, în tara sa, pentru a fi înmormântat crestineste!

In cele din urma bârlãdeanul de 46 de ani, Cornel Marius Tascã, cel care a murit în Cehia, unde muncea de un an de zile, va ajunge acasã, cu ajutorul unor donatii importante. Apelul fãcut de familie prin intermediul cotidianului, a fost distribuit de sute de ori, iar oameni cu suflet mare au sãrit în ajutor. Familia multumeste din suflet celor care i-au ajutat sã strângã suma de 3000 de euro. Sursa vremeanoua.ro

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.