DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Romaqua Group Borsec donează 500.000 lei către Matei Balş şi Victor Babeş, iar ABB Electrificare oferă soluţii digitale gratuite pe tot parcursul anului

borsec

Companiile din România continuă donaţiile în lupta împotriva Covid-19, astfel că Romaqua Group Borsec a anunţat vineri că donează 500.000 de lei spitalelor Matei Balş şi Victor Babeş, în timp ce ABB Electrificare oferă soluţii digitale gratuite pe tot parcursul anului, anunță news.ro.

”În aceste momente extrem de dificile cum sunt cele prin care trecem acum, este foarte important să dăm dovadă de solidaritate şi de responsabilitate. Acţiunile fiecăruia dintre noi contează acum mai mult decât niciodată. Este absolut necesar să ne implicăm, iar fiecare gest contează” a declarat susţine Radu Lăzăroiu, managing director Romaqua Group Borsec.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

Cei 500.000 de lei vor fi împărţiţi în mod egal celor două spitale.

”Romaqua Group sprijină financiar Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş pentru ca medicii care depun aici eforturi imense să aibă la dipoziţie cele necesare pentru lupta pe care o dau zi şi noapte”, precizează compania.

De asemenea, a fost donată suma de 20.000 de lei pentru Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga.

”Ne alăturăm astfel celorlalte companii private care au decis să contribuie financiar, material sau uman la prevenirea şi combaterea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, la lupta împotriva pandemiei Covid-19”, mai arată compania.

ABB Electrificare oferă soluţii digitale gratuite

De asemenea, pentru a veni in sprijinul operaţiunilor în locaţii critice din domeniile sănătatăţii, utilităţilor, clădirilor industriale şi comerciale, liderul de tehnologie ABB va pune la dispoziţia acestora, gratuit, soluţii software pe tot parcursul anului 2020.

Citește și: Victor Ponta trece la atac: Ce face Guvernul PNL Orban acum când spitalele nu au bani?

”Având în vedere impactul pe care pandemia cu coronavirus îl are asupra majorităţii sectoarelor de business şi asupra economiilor din întreaga lume, ABB Electrificare a anunţat că va lua măsuri pentru veni în sprijinul clienţilor săi în această perioadă dificilă. Începând cu data de 27 martie şi până la sfârşitul anului calendaristic, ABB Electrificare va renunţa la taxa de 12 luni pentru toate abonamentele noi pentru software-ul său iUPSGuard utilizat în spitale şi pentru toate abonamentele noi sau reînnoite pentru Software-ul ABB Ability™ Software-as-a- Service (SaaS)”, se arată într-un comunicat al companiei.

De la diagnosticare si monitorizare de la distanţă pentru surse de alimentare neîntreruptibile (UPS) pentru aplicaţii critice de asistenţă medicală şi până la soluţii de managementul energiei clădirilor, instalatii utilitare, comerciale şi industriale, ABB Electrificare asigură instrumentele necesare nevoilor critice de infrastructură.

”Suntem constienti de provocările cu care se confruntă clienţii noştri în acest moment şi ne-am angajat să îi ajutăm să obţină stabilitate operaţională şi economii mai mari. Importanţa activităţii pe care o desfăşoară în diverse sectoare nu poate fi subestimată şi am dorit să oferim cât mai multe facilităţi pentru ca aceştia să beneficieze de soluţiile noastre, renunţând la toate abonamentele timp de 12 luni”, spune Tarak Mehta, preşedintele ABB Electrificare.

Citește și: Senzațional! Imaginile cu tânărul care a mers până în Iași dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanță călare pe cal, au devenit virale pe rețelele de socializare

În prezent, distribuţia energiei electrice în siguranţă este deosebit de critică, în special pentru spitale şi pentru unităţile de asistenţă medicală.

”Cu soluţia iUPSGuard de la ABB, spitalele şi instalaţiile medicale pot beneficia de monitorizare şi diagnosticare de la distanţă a oricărui UPS de provenienţă ABB sau dintr-o terţă parte, asigurându-se în acest mod că energia electrică esenţială este menţinută”, arată ABB Electrificare.

Între timp, ABB oferă o serie de soluţii fără costuri de la ABB Ability Marketplace™, care sunt concepute pentru a îmbunătăţi de la distanţă eficienţa operaţională şi securitatea pentru business-uri. Aceste soluţii sprijină unităţile în eforturile lor actuale de a menţine operaţiunile critice, reducând în acelaşi timp forţa de muncă la faţa locului.

În plus, ABB va renunţa la taxe pentru trei noi soluţii ABB pentru automatizarea clădirilor comerciale (accesibile prin myBuildingsPortal) care îmbunătăţesc securitatea prin gestionarea de la distanţă.

Citește și: Ludovic Orban a comis-o: ‘Am discutat măsuri pentru a crește riscul de infectare a cadrelor medicale și a pacienților’

Oricare client care doreste să profite de soluţiile software gratuite, trebuie să îl contacteze pe reprezentantul local de vânzări de la ABB Electrificare.

ABB este un lider în domeniul tehnologiei care conduce transformarea digitală a industriilor. ABB îşi desfăşoară activitatea prin patru business-uri globale orientate către client: Electrificare, Automatizare Industrială, Acţionări Electrice, Robotică şi Automatizări, susţinute de platforma digitală ABB Ability™. Activitatea ABB în domeniul Reţelelor Energetice (Power Grids) va fi cesionată către Hitachi în 2020.

ABB operează în peste 100 de ţări având aproximativ 144.000 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.