Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romario se reapucă de fotbal la 58 de ani

romario

Fostul internațional brazilian Romario va reveni pe teren la 58 de ani. El va juca pentru o echipă din divizia a doua din Rio de Janeiro, la care este președinte, potrivit mediafax.

Fostul atacant al naționalei Braziliei Romario, în vârstă de 58 de ani, s-a înscris ca jucător la America-RJ, o echipă din divizia a doua din Rio de Janeiro, la care este președinte. Romario ar urma să revină pe teren după 15 ani în care nu a mai jucat fotbal în competiții oficiale, relatează Reuters.

Romario s-a retras în 2008 din fotbal și a devenit director sportiv al echipei America-RJ în 2009. A jucat pentru Brazilia la două cupe mondiale, marcând cinci goluri. În 2009 a revenit totuși pe teren, jucând 22 de minute pentru America, echipa favorită a tatălui său, într-un meci care a încoronat-o campioană a diviziei secunde din Rio de Janeiro.

Fiul lui Romario, Romarinho, joacă și el pentru America. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Romario a spus: "Nu voi concura în campionat, ci mai degrabă voi juca în câteva meciuri pentru echipa inimii mele și îmi voi împlini un alt vis, acela de a juca alături de fiul meu. Voi ce părere aveți?"

Forul fotbalistic din Rio de Janeiro a confirmat înregistrarea lui Romario ca jucător, adăugând că acesta va primi un salariu minim, care va fi donat clubului.

Romario a jucat peste 70 de meciuri pentru naționala Braziliei între 1987 și 2005, marcând 56 de goluri. A mai jucat pentru Vasco da Gama, Flamengo și Fluminense în Brazilia, precum și pentru Barcelona, PSV Eindhoven și Valencia. După ce s-a retras din fotbal a devenit senator și a condus anchete ale Congresului privind corupția din fotbalul brazilian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.