Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romelu Lukaku își joacă viitorul: Are 6 săptămâni la dispoziție pentru a convinge să rămână la Chelsea Londra

eurosport.com
thomas tuchel romelu lukaku chelsea

Odată cu apropierea sfârşitului sezonului, presiunea creşte pe umerii belgianului Romelu Lukaku, atacantul lui Chelsea încercând să arate că că merită să mai rămână pe Stamford Bridge, scrie Le Soir.

Chelsea a avansat duminică în finala Cupei Angliei învingând pe Crystal Palace cu 2-0, iar Romelu Lukaku a jucat în ultimul sfert de oră, fără a convinge însă, scrie agerpres.ro.

Fiecare evoluţie a sa este acum analizată şi fiecare dintre ratările lui îi face pe oameni să vorbească despre viitorul lui la Londra. Aşa a fost şi după această semifinală în care Lukaku a ratat o ocazie chiar spre sfârşitul jocului, lovind bara de la mică distanţă.

Pentru Joe Cole, fost jucător al lui Chelsea, situaţia este critică pentru belgianul care a ajuns la club vara trecută în schimbul a 115 milioane de euro.

''Are şase săptămâni pentru a-şi salva cariera la Chelsea", a spus Cole la ITV după acel meci. "Te uiţi la Timo Werner care nu renunţă şi oferă altceva dacă nu înscrie. Lukaku vrea să fie punctul central, dar ratează o oportunitate şi atunci în studio spunem: dacă nu e, nu e", a spus Cole.

Chelsea este în prezent pe locul 3 în Premier League, cu 62 puncte după 32 de etape, la 12 puncte de liderul Manchester City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.