Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romeo Surdu vrea să joace din nou în Liga 1 Betano

news.ro
romeo surdu

Romeo Surdu a jucat la FCSB, CFR sau Rapid şi acum la 35 de ani, vârstă ce o va împlini la data de 12 ianuarie, vrea să joace din nou în Liga 1 Betano, după ce s-a despărţit de moldovenii de la Milsami Orhei, scrie Mediafax.

"M-am întors în România, am terminat contractul cu Milsami. Le mulţumesc celor de acolo pentru tot ce am făcut împreună. Vreau să revin în România, vreau să revin chiar în Liga I şi să le arăt celor din fotbalul românesc că încă pot şi că încă se poate. Am ceva discuţii, tatonări, dar acum sunt sărbătorile şi toată lumea are treabă cu mâncăruri, băuturi şi e mai dificil acum. După sărbători cu siguranţă vom intra în mai multe discuţii", a declarat Surdu pentru Telekom Sport.

Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat 1,1 milioane de dolari în 2018: A fost un an bun pentru mine, dar am nevoie în continuare de sponsor

"Eu am rămas ataşat de toate echipele. Eu pe unde am fost, am lăsat loc de bună ziua. Am văzut ce se întâmplă acolo, l-am şi felicitat pe Mihăiţă (n.red. - Mihai Teja a fost instalat antrenor la FCSB). Îmi pare rău de Dică, pentru că, din punctul meu de vedere, a făcut o treabă foarte bună, cu presiunea care e acolo şi nu pot să le urez la amândoi decât multă baftă. CFR începe să fie echipă de tradiţie. Îmi pare rău de Rapid, îmi pare rău de Dinamo, echipele care se băteau an de an la campionat, la cupele europene. E păcat, pentru că trebuie să se ridice", a mai spus Surdu, care a avut ultimul contact cu Liga 1 în 2016 când juca la ASA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.