Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz învăluit în mister la Timișoara: un bărbat ar fi fost bătut de romi ca să se mute din casa sa - Omul a negat totul în fața poliției

barbat batut

Clanurile de romi care au acaparat centrul Timișoarei reiau teroarea. Un bărbat  susține că a fost bătut măr ca să se mute din garsoniera pe care o deține într-o zonă centrală. Imediat din 1989, o bună parte din clădirile din centrul Timișoarei au fost cumpărate de clanurile de romi care au prezentat certificate de moștenitori. Mai multe anchete au fost deschise privind veridicitatea actelor și a tranzacțiilor în care se suspectează că ar fi fost implicați notari și judecători corupți, însă nimic nu a fost demonstrat legal.

Un lucru e cert, rând pe rând, românii care erau vecini cu romii s-au văzut nevoiți să își vândă casele din locații centrale la prețuri de nimic după ce au fost bătuți, terorizați cu gălăgie sau chiar cu dejecții aruncate pe uși. Așa s-a ajuns ca romii să dețină clădiri în zone ultra centrale, clădiri care au fost închiriate primăriei și ca sedii de spitale, la prețuri de lux. Întreaga poveste a fost cercetată și de Corpul de control al Guverului, pe vremea când premier era Victor Ponta, însă în atâția ani nu s-a ajuns la nicio concluzie.

Acum, romii reiau teroarea. Zilele trecute, un bărbat care obișnuiește să stea în centrul Timișoarei cu un cântar a fost bătut măr. Avram Popa are 74 de ani și este parte din peisajul centrului orașului de pe Bega. Contra sumei de un leu, oamenii pot afla de la el ce greutate au. Zilele trecute, Popa a apărut cu fața tumefiată. Cazul său a ajuns în atenția sportivului Ștefan Cojocnean, care a aflat că Popa a fost bătut de romii care vor să îl oblige să își vândă garsoniera. Poliția a fost chemată la fața locului și a deschis un dosar penal. Chemat să dea declarații, Popa însă le-a spus oamenilor legii că a încasat bătaie în timpul unei altercații și nu a pomenit nimic de vreun clan de romi care să îl fi amenințat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.