Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rompetrol deschide o benzinărie pe A2 - Are o reţea de 56 de benzinării în Bulgaria

Rompetrol

Rompetrol Bulgaria, companie membră a KMG International, a deschis o nouă staţie de carburanţi în Shumen, oraş situat la 90 km vest de oraşul Varna, pe Autostrada A2, care leagă Marea Neagră de capitala Sofia, informează un comunicat de presă remis luni Agerpres.

Staţia de carburanţi, care a respectat toate standardele de calitate Rompetrol, are parte de dotări şi servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obţinuţi în România, la rafinăria Petromidia. Prin noua investiţie, Rompetrol Bulgaria a generat 11 noi locuri de muncă în oraş şi se angajează în continuare în dezvoltarea comunităţii, prin locuri de muncă create şi contribuţii în bugetele locale.

Citește și: Raed Arafat, despre sezonieri: 'Nimeni nu a crezut că vor fi 2.000/zi. Solicitarea, pe cale diplomatică'

"Rompetrol Bulgaria este un susţinător puternic al comunităţii şi, prin această nouă investiţie, compania face, de asemenea, dovada că activitatea noastră în Bulgaria va continua să crească, faptul că suntem în legătură cu nevoile comunităţii şi că vom susţine şi mai mult economia din această ţară", a declarat Ivaylo Trendafilov, directorul general al Rompetrol Bulgaria.

Rompetrol Bulgaria face parte din KMG International Group - o companie de petrol şi gaze care operează pe 11 pieţe internaţionale. Cu peste 6.000 de angajaţi din diferite ţări, KMG International deţine şi operează 3 unităţi de producţie în România şi o reţea de peste 1.000 de puncte de distribuţie a combustibilului în România, Moldova, Georgia şi Bulgaria.

Rompetrol Bulgaria operează o reţea actuală de 56 de benzinării în toată ţara şi comercializează clienţilor bulgari combustibili de calitate, la standard europene, produşi în rafinăria Petromidia. Compania urmăreşte dezvoltarea activă în următorii ani, inclusiv extinderea reţelei şi îmbunătăţirea constantă a calităţii serviciilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.