Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romprest o acuză pe Clotilde Armand de 'fake news': Contractul de salubritate, confirmat definitiv de judecători

F. P.
Facebook
clotilde romprest

Compania Romprest reacţionează la informaţiile vehiculate de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cu privire la o aşa-zisă nulitate a contractului de salubritate, ca urma a faptului că procedura de atribuire ar fi fost anulată de instanţă. Romprest prezintă date care arată că valabilitatea contractului a fost confirmată de mai multe instanţe.

"Toate aceste asa zise detalii mai putin cunoscute au fost de fapt subiecte de presa la vremea respectiva, fiind aduse in atentia publica in mod repetat. Este evident insa ca, odata cu solutionarea definitiva a cauzei supuse judecatii, respectiv respingerea definitiva a actiunii de anulare a unor documente din cadrul procedurii de achizitie, acest subiect a fost epuizat de catre presa.

Daca demersul de investigare ar fi urmarit pana la capat solutionarea in instanta a acestei cauze, s-ar fi constatat ca exista o hotarare judecatoreasca definitiva care solutioneaza irevocabil speta supusa judecatii.

Astfel, la actiunea promovata de Autoritatea de tutela, A.N.R.M.A.P. (astazi A.N.A.P), Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat asupra acestei imprejurari, a constatat tardivitatea actiunii, a respins definitiv aceasta actiune si a consfintit ca acest contract este valabil, prin Sentinta civila 3695 din 11.12.2009.

Recursul formulat a fost de asemenea respins prin decizie irevocabila, de catre Curtea de Apel Cluj, prin Decizia 3325 din 14.12.2010.

Inalta Curte de Casatie si Justitie statueaza, prin Decizia 3933 din 2011, caracterul valabil al contractului de delegare:

Mai mult, urmare a Deciziei nr.3325/2010 Curtea de Apel Cluj, secţia comercială, de contencios administrativ şi fiscal, irevocabilă, contractul în discuţie privind delegarea gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ teritorială a sectorului 1, având ca părţi Consiliul Local al Sectorului 1 şi SC Compania Romprest Service SA, a rămas valabil.

Revelatiile pe care le au acum persoane care nu inteleg cum functioneaza separarea puterilor in Statul Roman, sunt, deci, old news, ca sa nu spunem fake news", transmite Romprest, într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.