Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romprest, reacţie la decizia instanţei anunţată de fiul patronului Realitatea: Plângere penală la PCAB, pentru AGA falsă

Realitatea.net
Romprest

Compania Romprest reacţionează la declaraţiile lui Paul Păcuraru, fiul patronului Realitatea PLUS, care a anunţat că Tribunalul Bucureşti a dispus înregistrarea la Registrul Comerţului o unei Adunări Generale a Acţionarilor (AGA) prin care s-ar fi preluat controlul asupra companiei. Răzvan Duca, directorul executiv Romprest, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că Maricel Păcuraru şi "acoliţii săi" au încercat fără succes de 17 ori să înregistreze AGA falsă, iar acum, a 18-a oară, judecătoarea nu a înţeles despre ce este vorba. Mai mult, Romprest a înregistrat şi plângere penală la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, pentru falsificarea de documente.

"Este o decizie pe o AGA în fals, pentru care am făcut plângere şi am completat ori de câte ori s-a încercat înregistrarea acelei AGA la Registrul Comerţului. Dosarul a fost trimis la instanţă. În instanţă, noi am câştigat de 17 ori împotriva acestor falsuri pe care le face Maricel şi cu acoliţii dânsului, avocaţii şi toată lumea care e implicată. Au făcut o AGA în fals, în paralel cu AGA statutară făcută de compania Romprest. Au luat procesul verbal de la AGA statutară şi l-au pus la AGA lor, în care au scris ce au vrut. Asta s-a întâmplat. S-au dus la Registrul Comerţului cu această AGA falsă, s-a încercat să se înregistreze, s-au dus în instanţă, noi am făcut intevenţie. În instanţă am câştigat de 17 ori, Astăzi a fost a 18-a oară, o judecătoare ori nu a înţeles despre ce vorba, ori nu a vrut să înţeleagă. Pe baza falsului, le-a investit solicitările. Mai mult de atât nu am ce să comentez. Este plângere penală făcută la Parchetul Curţii de Apel, pentru că este implicat şi un avocat în acest fals. Este completată de fiecare dată când a încercat din nou să o înregistreze. Comentariul să sperăm că îl face Parchetul asupra celor întâmplate, să sperăm cât mai curând. Noi vom face apel la această mizerie mâine dimineaţă şi continuarea o să o aşteptăm. Sperăm ca instituţiile statului să nu mai stea în pasivitate", a declarat Răzvan Duca.

Paul Păcuraru, fiul lui Maricel Păcuraru (foto), acuzat de unul dintre acționarii Romprest că vrea să preia conducerea societății ”prin acte false” și ”prin interpuși”, a declarat pentru G4Media.ro că instanța a soluționat litigiul dintre acționari, iar potrivit deciziei Tribunalului București, comunicată azi, instanța i-ar fi dat lui dreptate. Decizia Tribunalului București nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

Anterior, Directorul General Adjunct al companiei Romprest, Marian Bogdan Adimi, împreună cu Directorul Executiv, Răzvan Duca Ghenoiu, au semnat în numele companiei un punct de vedere în care o acuză pe Clotilde Armand, primar al Sectorului 1, că s-a aliat cu patronul Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, pentru a elimina de pe piață compania românească.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a invitat marţi la dialog pe "cel mai mare acţionar" al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii în privinţa salubrizării din Sectorul 1. "Cel mai mare acţionar Romprest este îngrijorat de actuala conducere şi şi-a cerut scuze pentru felul în care această companie tratează comunitatea locală şi instituţia Primăriei", afirma Armand.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.