Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romprest reacţionează la acuzaţiile lansate de Clotilde Armand - Notificarea invocată de primar nu a fost primită

Romprest

Compania Romprest Service SA a emis o dezminţire după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat pe Facebook un document, intitulat notificare, ca răspuns la o adresă prin care Rompresa anunţa sistarea serviciilor de salubritate în cazul nerespectării unor înţelegeri. Romprest transmite că respectivul document publicat de Clotilde Armand nu a fost transmis companiei.

  • Context: Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, spune că nu va mai tolera şantajul "mafiei gunoaielor", iar dacă Romprest refuză să îşi onoreze obligaţiile contractuale, atunci va intra alt operator, în regim de urgenţă, se arată într-un comunicat al primăriei. Conform comunicatului, Armand a cerut companiei Romprest, prin intermediul unei notificări, să pună la dispoziţie, de urgenţă, toate informaţiile şi datele necesare pentru verificarea cantităţii serviciilor efectiv prestate şi refacerea facturilor fiscale în sensul corelării valorii acestora cu serviciile efectuate. Detalii AICI!

"Compania Romprest Service SA nu a primit documentul invocat in mass-media, semnat cu numele Primarului Clotilde Armand si datat 05.02.2021, nici pe adresa de e-mail oficiala a Companiei, office@romprest.ro si nici pe vreo alta adresa de e-mail oficiala a vreunui reprezentant al Companiei.

Facem precizarea ca, "Notificarea de incalcare a drepturilor operatorului delegat si, in consecinta, de limitare/suspendare pe perioada nedeterminata a activitatilor din cadrul Serviciului public de salubritate pe raza administrativ teritoriala a Sectorului 1", avand nr. 559 din 03.02.2021, a fost transmisa de catre Romprest partenerului contractual din cadrul Contractului de delegare nr. J077/S/30.06.2008, respectiv Consiliului Local al Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti, partener cu care Romprest poarta corespondenta referitoare la derularea contractului si cu care se afla in procedura de negociere, prin intermediul Comisiei Mixte de mediere constituita prin Hotararea Consiliului Local Sector 1 din data de 15.12.2020.

Vom raspunde cu celeritate tuturor adreselor si solicitarilor emise de catre Autoritatea Contractanta in legatura cu derularea contractului de delegare pe care le primim in cadrul corespondentei institutionale. Mentionam ca, toate si orice afirmatii sau documente, avand ca subiect conditiile contractuale de derulare a Contractului de delegare a serviciului public de salubritate, emise, semnate si transmise fara o asumare expresa de catre Consiliul Local al Sectorului 1, nu ii sunt opozabile Operatorului delegat Compania Romprest Service SA.

Adresam tuturor operatorilor din mass-media rugamintea ca, inainte de a lansa in spatiul public conventional - site-uri ale publicatiilor, emisiuni si dezbateri televizate, etc. - documente care sunt prezentate ca fiind oficiale, in cazul de fata documente pretins transmise in numele unei Autoritati publice, si care sunt preluate din postari pe conturile personale din retelele de socializare, in care sunt implicate numele si activitatea Companiei Romprest Service SA, sa dea dovada de buna conduita profesionala si sa verifice veridicitatea acestor documente prin consultarea Companiei", transmite Romprest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.