Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rona Hartner a simțit că va muri - A avut o premoniție șocantă: 'Haide, fata mea'

Rona Doliu

Marea artistă Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, după o grea suferință. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze.

Pe parcursul tratamentului său plin de suferință, Rona Hartner a experimentat un vis cu o adâncime remarcabilă. Tatăl ei, care s-a stins din viață acum mulți ani, i s-a arătat și a încercat să o convingă să i se alăture în ceruri. În acele momente, actrița a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său care îi spunea: „Haide, fata mea!”.

În timpul acestei viziuni, Iisus însuși i-a adresat Ronei o întrebare crucială: „Și dacă nu vreau să te vindec?”, conform Redacția.ro.

Această întrebare a constituit un moment de cotitură în parcursul ei, determinând-o să mediteze asupra adâncimii credinței sale și a importanței iubirii divine în fața provocărilor vieții. Răspunsul său a fost o rugăciune profundă, inspirată de un Psalm care subliniază că iubirea divină transcende viața însăși. Această legătură spirituală a avut un impact profund asupra evoluției stării sale de sănătate, marcând o schimbare benefică și semnificativă în cursul tratamentului.

Se vindecase de cancer, dar boala a recidivat

Inițial, Rona Hartner își revenise, în urma unui tratament, dar cancerul a recidivat și a avut o evoluție galopantă.

Rona Hartner a dezvăluit că s-a tratat la un spital de stat din Franța și că o mutație a cancerului de care a suferit a fost cheia salvării ei.

"Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.