Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronald Gavril merge încrezător la Las Vegas: 'Trebuie să fac totul ca să plec cu centura de campion mondial'

puterea.ro
Ronald Gavril box

Boxerul român Ronald Gavril a declarat că trebuie să facă totul pentru a pleca după meciul cu americanul David Benavidez cu centura de campion mondial WBC la categoria supermijlocie.

''Mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumit de cum a decurs totul în timpul cantonamentului. Este o oportunitate pentru care am muncit foarte mult și cu siguranță nu o voi lăsa să-mi scape. Știu că totul trebuie să fie la sută la sută în noaptea meciului și mă forțez să fiu gata să fac totul ca să plec cu centura de campion'', a afirmat Gavril, într-o declarație de presă, potrivit Agerpres.

Citește și: Burleanu i-a decis soarta lui Daum: Ce a hotărât șeful FRF în privința selecționerului

Ronald ''The Thrill'' Gavril, component al Mayweather Boxing Club din Las Vegas, a vorbit și despre adversarul său de vineri: ''Benavidez este un tip puternic, care are multă susținere, dar nu voi lăsa nimic care să mă distragă de la pregătire. Eu și antrenorul meu vom avea o tactică foarte bună pentru el. Știu că vrea să fie activ și să mă sufoce, dar îi vom arăta toate părțile boxului meu''.

Gavril (31 ani), care a boxat șase ani la amatori, este antrenat de Eddie Mustafa Muhammad (65 ani), fost campion mondial WBA la semigrea, retras din activitate în 1988, cu un palmares de 50 de victorii (39 KO), 8 înfrângeri și un meci egal.

''Ronald a făcut un sparring cu principalul challenger la titlul IBF la supermijlocie, Jose Uzcategui. Ne-a oferit un antrenament bun, este un bun luptător. De asemenea, am făcut sparring și cu Badou Jack câteva runde. Avem o grămadă de băieți cu care lucrăm'', a precizat Eddie Mustafa Muhammad.

Badou Jack, colegul lui Gavril la Mayweather Boxing Club, este fostul deținător al centurii WBC la supermijlocie, dar a lăsat titlul vacant urcând în categorie.

Antrenorul lui Ronald Gavril a comentat și postura de favorit a lui Benavidez, afirmând că statutul de outsider îi convine elevului său.

''Vorbesc despre Benavidez de parcă este King Kong. Dar e bine, e perfect! Ronald este un boxer care lovește, se poate adapta. Aceasta este cheia meciului. Are o bogată experiență la amatori. Este oportunitatea noastră. Am discutat de mai mult timp acest lucru, iar Ronald este într-un punct în care e pregătit... Va fi un meci mare!'', a subliniat Eddie Mustafa Muhammad.

Ronald Gavril (18 victorii, 1 înfrângere) și David Benavidez (20 ani, 18 victorii, nicio înfrângere) se vor înfrunta vineri, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală programată la Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.