Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldo a devenit acționar majoriar al unui conoscut club de fotbal

captura youtube
Ronaldo Nazario

Clubul din La Liga, Real Valladolid, a confirmat, luni, că fostul atacant brazilian, Ronaldo Nazario (42 de ani), a cumpărat 51% dintre acţiunile clubului. Anunţul oficial a fost făcut pe pagina de Twitter a clubului iberic, scrie Mediafax.

Fostul “Balon de Aur” l-a înlocuit pe Carlos Suarez, care va rămâne totuşi în conducerea lui Real Valladolid. Conform Football Espana, tranzacţia s-ar fi ridicat la 30 de milioane de euro, scrie Mediafax.

Real Valladolid a promovat în acest sezon în primul eşalon din Spania, după patru sezoane petrecute în Segunda Division. Lotul echipei care are în palmares o Cupă a Ligii în sezonul 1983-1984 este cotat la aproximativ 29 de milioane de euro de Transfermarkt.

În cariera sa, Ronaldo a evoluat pentru SAo Cristovao, Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid, AC Milan şi Corinthians. Două Cupe Mondiale are în palmares ”Il Fenomeno” cu naţionala Braziliei, pentru care a marcat de 62 de ori în 98 de meciuri. Pe plan individual, acesta a cucerit trei baloane de aur în 1996, 1997 şi 2002.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.