Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldo ajunge pentru a cincea oară la Cupa Mondială. Portugalia - Macedonia de Nord 2-0

cristiano ronaldo

Portugalia și-a asigurat marți seară locul în Qatar pentru Cupa Mondială din 2022, după ce o dublă a lui Bruno Fernandes a adus victoria cu 2-0 în fața Macedoniei de Nord, la Porto, pe un Estadio do Dragao plin la refuz.

Un început încurajator al echipei oaspete a sugerat o posibilă seară dificilă pentru Selecao, dar, în realitate, Portugalia a preluat controlul și a dominat cu entuziasm, asigurându-și a șasea participare consecutivă la Cupa Mondială.

Cristiano Ronaldo a descris acest meci ca fiind o chestiune de „viață și de moarte" înainte de startul meciului. Cu toate acestea, deși a primit o pasă ideală în marginea careului, el a ratat prima ocazie clară a meciului, șutul său trecând foarte puțin pe lângă poartă.

Cu toate că oaspeții au dat dovadă de rezistență și implicare, golul care a deschis scorul a venit în urma unei greșeli în apărare imediat după încheierea primei jumătăți de oră.

Fundașul Stefan Ristovski a trimis o pasă greșită, permițându-i lui Fernandes să recupereze și să-l pună în situație de gol pe Ronaldo. Acesta nu a șutat, optând să-l aștepte pe coechipierul său de la Manchester United. În loc să profite el însuși de ocazie, căpitanul lusitanilor i-a returnat mingea lui Fernandes, printre picioarele unui fundaș, iar Fernandes a finalizat cu un șut pe colțul lung, penru 1-0.

Macedonia de Nord a reacționat bine la faptul că a fost condusă și a avut o ușoară revenire după pauză.

Fernandes a fost din nou în centrul atenției, când a inițiat un contraatac, pe care tot el l-a finalizat cu gol din voleu, după ce a fost servit perfect în careu de Diogo Jota.

Victoria cu 2-0 asigură Portugaliei un loc în Qatar, la sfârșitul anului, pentru a șasea participare consecutivă la turneul final al Cupei Mondiale. Santos și jucătorii săi își vor afla adversarii din faza grupelor vineri, la tragerea la sorți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.