Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldo îl ridică în slăvi pe Zidane după câștigarea campionatului: 'A făcut o treabă fenomenală'

www.agerpres.ro
Real Madric campioană

"Zinedine Zidane a făcut o treabă fenomenală pe banca echipei Real Madrid", în special cu o "gestionare foarte inteligentă" a timpilor de joc ai fiecăruia, a apreciat, duminică, atacantul portughez Cristiano Ronaldo după cucerirea titlului de campioană a Spaniei de către formația madrilenă.

"El a dovedit o gestionare foarte inteligentă, împreună cu secunzii săi. Dovada este aici, noi am câștigat un campionat foarte dificil, contra uneia dintre cele mai bune echipe din lume, Barcelona", a declarat Ronaldo în zona mixtă după ce Real a devenit campioană pentru a 33-a oară în istoria sa, în urma victoriei cu 2-0 la Malaga în cea de-a 38-a și ultima etapă.

"Pentru mine, Zidane a făcut o treabă fenomenală", a adăugat el, conform Agerpres.

Citește și: Real Madrid e CAMPIOANA Spaniei: Barcelona, aproape de a fi UMILITĂ de Eibar / VIDEO

Conform presei spaniole, una din marile reușite ale tehnicianului francez este că a rotit constant tot efectivul pentru a menaja jucătorii și pentru a-i implica pe toți. Ronaldo însuși a recunoscut acest lucru, precizând că a abordat finalul de sezon mai proaspăt după ce a disputat mai puține meciuri la 32 de ani.

"Sunt foarte bucuros. Sunt pe cale să reușesc un sezon spectaculos, mai bun decât în anii precedenți pentru că am efectuat o pregătire mai inteligentă cu ajutorul antrenorului", a confirmat cvadruplul "Balon de Aur", autor a 14 goluri în ultimele nouă apariții, dintre care unul din golurile pentru titlu duminică seara cu Malaga.

"Am ajutat echipa înscriind goluri, luând cele mai bune decizii și sunt bucuros", a mai spus Zidane.

Real Madrid a deschis scorul după doar două minute de joc, prin portughezul Cristiano Ronaldo, bine servit de Isco, iar apoi și-a majorat avantajul după pauză, prin francezul Karim Benzema (min. 55).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.