Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldo vrea să își extindă afacerile: proprietar al clubului spaniol Valladolid, brazilianul vrea să cumpere o echipă din Portugalia

Valladolid CF
Ronaldo R9

Ronaldo Nazario de Lima, legenda fotbalului brazilian şi proprietarul clubului spaniol Valladolid, caută să-şi extindă afacerile în Portugalia prin achiziţionarea unei echipe din liga a treia a acestei ţări, informează mass-media locală, citată de EFE.

Potrivit site-ului "Maisfutebol', Ronaldo ar fi interesat să cumpărare clubului de liga a treia Amora, iar din 2021 caută să intre pe piaţa fotbalului portughez.

Echipa aflată în vizorul său aparţine în prezent în proporţie de 75% grupului spaniol Odemira Capital, condus de omul de afaceri Jose Maria Gallego, care este şi acţionar la clubul Betis Sevilla.

Amora, club din oraşul cu acelaşi nume situat la aproximativ 20 de kilometri de Lisabona, a generat anterior interesul altui fotbalist brazilian, fundaşul Dani Alves, aflat în prezent în arest preventiv în Spania, pentru că ar fi încercat să violeze o tânără la Barcelona, în luna decembrie, notează Agerpres.

Ronaldo "El Fenomeno", în vârstă de 46 de ani şi campion mondial cu Brazilia în 2002, a decis să intre în afaceri după o carieră de succes ca fotbalist, în care a reprezentat cluburi precum Real Madrid, Inter Milano şi FC Barcelona.

În afara clubului spaniol Valladolid, Ronaldo deţine şi echipa Cruzeiro Belo Horizonte, din prima ligă a campionatului Braziliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.