Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rothschild Investment Corp și-a mărit expunerea la Bitcoin cu 300% în ultimele luni

Stewards Law
bitcoin

Firma de investiții de miliarde de dolari Rothschild Investment Corp și-a cvadruplat expunerea la Bitcoin ( BTC ) din aprilie, arată noile înregistrări.

Rothschild a confirmat sâmbătă, într-o depunere la Comisia SUA pentru valori mobiliare și valori mobiliare (SEC), că deține acum 141.405 acțiuni ale Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Un jucător liniștit, dar totuși substanțial în rândul instituțiilor, Rothchild Investment Corp a investit și în echivalentul Ether ( ETH ) al Grayscale, Grayscale Ethereum Trust.

Expunerea sa la bitcoin a crescut considerabil în acest an, arată înregistrarea - în aprilie, acțiunile sale GBTC au totalizat 38.346.

În termeni BTC, cu fiecare cotă GBTC egală cu 0,000939767 BTC, Rothschild are astfel o expunere Bitcoin echivalentă de 132,8 BTC (3,94 milioane dolari).

Datele implică faptul că scăderea prețurilor nu i-a uimit pe directori, în timp ce Bitcoin a menținut o reducere de trei luni după ce a atins maximele sale istorice de 64.500 de dolari la mijlocul lunii mai.

După cum a remarcat CEO-ul Grayscale, Michael Sonnenshein , în această săptămână, jucătorii instituționali sunt puțin atenți la mișcările de preț pe termen scurt, concentrându-se în schimb pe o strategie de preferință mult mai redusă în ceea ce privește criptomoneda.

„Investitorii din această clasă de active nu se concentrează cu adevărat pe ... mișcările pe termen scurt ale prețurilor”, a declarat el pentru CNBC.

„Aceștia sunt cu adevărat investitori care își privesc alocațiile pe termen mediu și lung, astfel încât orice volatilitate sau diminuare a volatilității nu este ceva de care cineva este uimit.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.