Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb a LUAT FOC după atacul lui Pașcu: E victima unei dezinformări, ATACĂ PSD fără un temei real

Inquam Photos / Octav Ganea
rovana plumb

Rovana Plumb a luat foc după ce Ioan Mircea Pașcu, fost vicepreședinte al Parlamentului European, i-a transmis pe Facebook că ar trebui să se considere norocoasă că a primit doar un aviz negativ din partea Comisiei JURI, atunci când a fost propusă pentru postul de comisar european.

Reacția lui Pașcu a venit după ce în presă au apărut informații conform cărora Rovana Plumb ar fi fost semnatara contractelor cu fonduri europene prin care CJ Teleorman, condus la acea vreme de Liviu Dragnea, a plătit sume mari pentru consultanță unor firme conduse de Dan Barna.

Citește și: Avertizare METEO de ULTIM MOMENT - Sunt vizate 12 județe și municipiul București

"Domnul Ioan Mircea Paşcu este fie sursa, fie victima unei dezinformări în această speță. Personal, îmi place să cred ca este o victimă a dezinformării, pentru că elementele contractuale la care domnia sa face trimitere se referă la perioada 2007-2013, cu implementare până în 2015. Cu alte cuvinte, eu nu am avut absolut niciun amestec în această problemă. Îi transmit totodată pe această cale domnului Paşcu să aibă amabilitatea de a se informa mai bine înainte de a emite astfel de teze false, întrucât nu vreau ca domnia sa să îngroaşe rândurile celor care, voit sau nu, atacă PSD fără un temei real", a declarat Rovana Plumb pentru ȘTIRIPESURSE.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.