Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb, noi dezvăluiri din şedinţa PSD, dar şi din dosarul Belina: Un nou atac la adresa lui Mihai Tudose / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Rovana Plumb

Fostul ministru, Rovana Plumb, face noi dezvăluiri din şedinţa PSD, dar şi din dosarul Belina. Mai mult, Plumb lansează un nou atac la adresa premierului Mihai Tudose.

Citește și: Ipoteză interesantă! Cine ar putea fi viitorul președinte al României, pe modelul Macron în Franța

"Am respectat în spiritul şi în litera legii tot ce am făcut ca ministru. Nu a existat nicio citaţie, chemare, a DNA în ceea ce mă priveşte. Am aflat numai din presă. În tot ceea ce înseamnă dosar, l-am parcurs cu avocatul. Nu e niciun argument care să stea la baza unei astfel de acuzaţii. Nu vorbesc pe dosar că este în anchetă. Prima şi a doua hotărâre de Guvern sunt legale. Au toate avizele. Din punct de vedere al legalităţii, ambele hotărâri sunt legale. Nu s-a încălcat nicio prevedere legală", a spus Plumb.

Citește și: Anunț important din partea Cabinetului Tudose! Pe ce a fost bătaie luni – mii de persoane au profitat de un program foarte căutat

Fostul ministru îl contrazice pe Mihai Tudose şi spune că nu şi-a dat demisia imediat, aşa cum spusese premierul după celebra şedinţă a PSD de săptămâna trecută. Mai mult, Plumb a dezvăluit faptul că Lia Olguţa Vasilescu şi Doina Pană au vrut să-şi dea demisia în semn de solidaritate. "Eu nu mi-am dat demisia imediat. Demisia a fost dată după declaraţiile publice ale premierului. În solidatritate, att Doina Pană cât şi Lia Olguţa Vasilescu au spus că îşi pot da demisia. Colegele şi colegii mei din Comisia Juridică ştiu foarte bine ce au de făcut. Vor întocmi raportul în spiritul legii.

Citește și: Mare atenție! La cât a ajuns datoria externă a României

Se va soluţiona. Am încredere că Marius Nica va reuşi prin ceea ce face să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus", a spus Plumb.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.