Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb va conduce delegația României care va participa la Reuniunea statelor de la Vișegrad

Inquam Photos / Octav Ganea
Rovana Plumb

În perioada 1-3 martie 2017 va avea loc, la Varșovia, Reuniunea miniștrilor responsabili cu politica de coeziune din statele Vișegrad + 4 în vederea asumării documentului de poziție comun privind politica de coeziune post-2020.

Potrivit unui comunicat remis Știripesurse.ro, documentul de poziție a fost inițiat spre negociere de către președinția poloneză a Grupului Vișegrad, apoi negociat la nivel tehnic de reprezentanții celor opt state. În cadrul acestei conferințe la nivel înalt urmează a fi semnat la nivel politic de către miniștrii responsabili cu implementarea politicii de coeziune.

Citește și: Petre Roman, audiat în Dosarul Revoluției

Pentru a veni în întâmpinarea preocupărilor Comisiei Europene privind politica de coeziune post-2020, Președinția Grupului Vișegrad (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia) a organizat reuniuni periodice pentru statele membre acestui grup, la care a invitat și Bulgaria, Croația, România și Slovenia (V+4). Reuniunile au vizat coagularea unei poziții comune a acestor state vizavi de orientările generale privind politica de coeziune post-2020.

Din partea României, documentul de poziție comun privind politica de coeziune post-2020 va fi semnat de doamna Rovana Plumb, ministru delegat pentru fonduri europene, care va conduce delegația României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.