Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roy Hodgson a demisionat de la Crystal Palace

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Roy Hodgson a renunţat la funcţia de antrenor al echipei Crystal Palace, pentru ca oficialii clubului să poată "devansa planurile de numire a unui nou manager", potrivit news.ro.

Hodgson, în vârstă de 76 de ani, s-a "îmbolnăvit" în timpul antrenamentului de joi, în contextul în care s-a spus că va fi demis.


Crystal Palace a pierdut 10 din ultimele 16 meciuri din Premier League şi se află pe locul 16 în clasament, la cinci puncte deasupra zonei de retrogradare.

"Acest club este foarte special şi înseamnă foarte mult pentru mine", a declarat Hodgson.

Palace joacă, luni seară, cu Everton, care ocupă locul 18 în Premier League, echipa fiind condusă de asistenţii lui Hodgson, Paddy McCarthy şi Ray Lewington.

Fostul antrenor al lui Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner, în vârstă de 49 de ani, este marele favorit pentru a-l înlocui definitiv pe Hodgson.

"M-am bucurat pe deplin de perioada petrecută aici de-a lungul a şase sezoane, deoarece mi-a oferit şansa de a lucra cu jucători şi personal de primă clasă, făcând ceea ce îmi place în fiecare zi", a adăugat Hodgson.

"Cu toate acestea, înţeleg că, având în vedere circumstanţele recente, ar putea fi prudent în acest moment ca oficialii să planifice viitorul şi, prin urmare, am luat decizia de a mă retrage, astfel încât clubul să-şi poată duce mai departe planurile pentru un nou manager, aşa cum se intenţionează pentru această vară. Sunt încrezător că sezonul se va încheia cu bine şi doresc echipei mult succes în săptămânile, lunile şi sezoanele care vor urma", a spus el.

Clubul a precizat că Hodgson a ieşit acum din spital şi "se simte bine".

"Roy are un loc special în istoria Crystal Palace şi acest lucru nu va fi uitat niciodată", a declarat preşedintele Steve Parish.

"Aş dori să-i mulţumesc enorm lui Roy pentru serviciile sale şi îi doresc tot ce este mai bun pentru viitor; este corect să spunem că Roy are cheile de la Selhurst Park şi va fi întotdeauna binevenit înapoi", a precizat Parish.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.