Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RTV, AMENDATĂ din cauza lui Victor Ponta. Ciutacu, reacție EXPLOZIVĂ

ciutacu

Consiliul Național al Audiovizualului a amendat postul de știri România TV pentru o serie de declarații ale lui Victor Ponta, jurnaliștii fiind acuzați că au refuzat să dea și un drept la replică al lui Lucian Isar, în urma acuzațiilor lansate în spațiul public.

România TV a fost amendată cu suma de 5000 de lei, după ce Lucian Isar i-a acuzat că nu au difuzat dreptul la replică, pentru acuzațiile lansate de Victor Ponta.

Lucian Isar s-a adresa Consiliului Naţional al Audiovizualului:"Menționez că în emisiune au fost prezentate acuzații nesusținute de dovezi și dezinformări la adresa mea. De asemenea, prin cele expuse în emisiune, mi s-au adus prejudicii de imagine, fără a avea posibilitatea de a-mi exercita dreptul la replică"

Sancţiunea a fost propusă de Radu Herjeu şi a primit voturile următorilor membri: Lorand Turos, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, în emisiunea căruia s-a produs episodul incriminat de CNA, îi contrazice pe membrii Consiliului și sugerează că în cadrul acestui for s-a format o majoritate de la Cotroceni, care taxează România TV pentru atitudinea anti-prezidențială.

”1. L-a acuzat Ponta, nu noi. Am redat niște afirmații făcute în spațiul public. Postul i-a cerut poziție și A REFUZAT.

2. Adresa mea de mail e la dispoziția tuturor, NU AM PRIMIT vreun drept la replică. Nu am avut ce și de ce să acordăm.

3. Înțeleg că majoritatea pro-prezidențială din CNA are grijă ... dar mă așteptam ca măcar ăia care-s porecliți pe nedrept ziariști și fac pe demnitarii audiovizualului să încerce să-și aducă aminte cum se face meseria asta complicată pentru ei.”, a declarat Victor Ciutacu, pentru STIRIPESURSE.RO.

În apărarea lor, cei de la România TV arată că un reporter al televiziunii a încercat să ia o reacție de la Isar, însă acesta a refuzat să comenteze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.