Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii spun că au descifrat STRATEGIA prin care SUA vor să provoace TULBURĂRI în Rusia

sua rusia

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, a declarat luni că decizia Washingtonului de a suspenda temporar în Rusia, începând din 23 august, acordarea de vize pentru SUA reprezintă o încercare de a provoca o atitudine ostilă în rândul cetăţenilor ruşi împotriva autorităţilor de la Moscova, relatează Reuters.

'Autorii americani ai acestor decizii au venit cu o altă încercare de a stârni nemulţumirea cetăţenilor ruşi în legătură cu acţiunile autorităţilor ruse. Este o logică bine cunoscută şi aceasta este logica celor care organizează revoluţii colorate', a declarat şeful diplomaţiei ruse în cadrul unei conferinţe de presă la Moscova alături de omologul său egiptean Sameh Shoukry, scrie agerpres.ro.

Citește și: SURPRIZĂ! Cu ce sumă l-a ajutat Alina Binder pe viitorul său soț, nepotul Regelui Mihai

Serghei Lavrov a declarat totodată că Rusia va studia cu atenţie decizia Statelor Unite şi a promis că Moscova nu-şi va vărsa mânia asupra cetăţenilor obişnuiţi din Statele Unite.

Ambasada SUA din Federaţia Rusă a anunţat luni că acordarea de vize pentru Statele Unite ale Americii va fi suspendată temporar în Rusia începând de miercuri, 23 august, din cauza reducerii personalului diplomatic ordonat de Moscova, ca ripostă la noile sancţiuni americane.

Citește și: Dan Diaconescu lovit în plin! Cum a pierdut o sumă importantă de care avea nevoie ca de apă

"Din cauza limitei impuse de guvernul rus cu privire la numărul personalului diplomatic autorizat să se afle în Rusia, toate operaţiunile legate de acordarea de vize, în afara celor pentru imigrare, vor fi suspendate la 23 august, înainte de a se relua de la 1 septembrie, dar numai la Moscova", a indicat ambasada într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.