Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudel Obreja susţine că nu a luat niciun ban de la Vîntu

Rudel Opreja
        La venire, el a afirmat că nu am luat niciun ban de la Vîntu.
        "Înainte de toate trebuie să ştiţi că nu am luat niciun ban de la Vîntu, absolut niciun ban în condiţiile în care Vîntu a insistat să îmi dea bani. (...)În ciuda faptului că am fost monitorizat trei luni de zile, telefoane, absolut filaj, tot, tot, nu există niciun fel de dovadă şi nu există niciun fel de probă că eu aş fi luat legătură cu cineva pentru ceea ce Vîntu insinuează. Trebuie să ştiţi că această chestiune este făcută de Vîntu şi este un atac grosolan la adresa justiţiei la cel mai înalt nivel", afirmă Obreja.
        Fostul şef al Federaţiei de Box consideră că dintr-un asemenea denunţ omul de afaceri ar beneficia de o reducere la jumătate a unei pedepse viitoare, care se prefigurează.
        "Eu m-am dus la Vîntu să fac o afacere cu el. Eu am vrut să-i vând un procent din drepturile litigioase, un bussines la care lucrez şi el a transformat toate discuţiile astea între noi în aşa ceva", a susţinut Obrja.
        Curtea de Apel Bucureşti a respins, săptămâna trecută, recursul DNAfaţă de decizia instanţei inferioare de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.